Ingrediencie
- 4 zrelé banány
- hrsť vlašských orechov
- hrsť pistácií
- hrsť brusníc
- 60 g horkej čokolády
- 2 PL kokosovej múčky
- 2 PL nepomletého maku
- 1 ČL sódy bikarbóny
- šťava z ½ citróna
- soľ
- + na zdobenie
- horká čokoláda
- kokosový olej
- sušené kvety
- orechy
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Vegánske srdiečka
Vo väčšej mise roztlačíme banány, pridáme kokosovú múčku, sódu bikarbónu, šťavu z pol citróna, nasekané orechy, čokoládu, brusnice, nepomletý mak a štipku soli. Všetko dobre premiešame a plníme do silikónových foriem na pečenie v tvare srdiečok. Vložíme do rúry vyhriatej na 175 stupňov Celzia a pečieme asi 15 – 20 minút. Hotové necháme vychladnúť.
Na polevu roztopíme horkú čokoládu a pridáme trošku kokosového oleja.
Vychladnuté srdiečka zdobíme čokoládovou polevou, sušenými kvetmi a nasekanými orechmi.
Šéfkuchár: Razija Trnačevič | Recept z epizódy: 10. 03. 2019
Ingrediencie
- 4 zrelé banány
- hrsť vlašských orechov
- hrsť pistácií
- hrsť brusníc
- 60 g horkej čokolády
- 2 PL kokosovej múčky
- 2 PL nepomletého maku
- 1 ČL sódy bikarbóny
- šťava z ½ citróna
- soľ
- + na zdobenie
- horká čokoláda
- kokosový olej
- sušené kvety
- orechy
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame