Vajcia plnené tuniakom - Tajomstvo mojej kuchyne

Vajcia plnené tuniakom

Maspoma

Do misky rozbijeme vajce, pridáme citrónovú šťavu, sójovú i worcestrovú omáčku, nasekaný cesnak a rozšľaháme. Potom pomaly prilievame olej a prešľahávame.

Uvarené vajíčka prekrojíme a vyberieme žĺtky. Tie roztlačíme, pridáme tuniak, nakrájaný uvarený zemiak,  nasekané kyslé uhorky a bielok. Dochutíme soľou, čiernym korením, chilli a kayenským korením. Na záver pridáme majonézu a všetko zľahka premiešame.

Zmesou plníme polovice bielkov. Vrch polejeme majonézou, ktorú sme trocha zriedili so šťavou zo zaváraných kapií. Dozdobíme nakrájanou kapiou, petržlenovou vňaťou a kúskom uhorky.

Maspoma

Šéfkuchár: Vajcia plnené tuniakom | Recept z epizódy: 13. 04. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu