Ingrediencie
- 1 kg červenej papriky
- 250 g cibule
- 5 feferónok
- 50 g kryštálového cukru
- 50 ml oleja
- 50 ml octu
- ½ prípravku s koreninami na nakladanie uhoriek a zeleniny (ZEKO)
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Trnavská pikantná nátierka
Papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky. Na olej dáme speniť cibuľku, keď zmäkne, pridáme papriku, cukor, ocot , feferónky a Zeko. Odokryté varíme približne 30 minút, potomozmixujeme a plníme do pohárov. Krátko, asi 10 minút, sterilizujeme.
Šéfkuchár: Kamila | Recept z epizódy: 23. 06. 2019
Ingrediencie
- 1 kg červenej papriky
- 250 g cibule
- 5 feferónok
- 50 g kryštálového cukru
- 50 ml oleja
- 50 ml octu
- ½ prípravku s koreninami na nakladanie uhoriek a zeleniny (ZEKO)
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame