Ingrediencie
- p.zo šariša,
- 1 kg zemiakov,
- 1 kg kyslej kapusty,
- 1 väčšia cibuľa,
- 300 g slaninky,
- 2 PL masla,
- soľ,
- kyslá smotana a kôpor na ozdobenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Trešenica
Zemiaky uvaríme v šupke a vychladnuté nakrájame na malé kocky, kapustu uvaríme. Slaninku nakrájame na kocky a do chrumkava upražíme, pridáme nakrájanú cibuľku, popražíme a zjemníme maslom. Zemiaky zmiešame s kapustou a slaninkovou zmesou a premiešame. Podávame ozdobené lyžičkou smotany a kôprom.
Šéfkuchár: Ružena Ivanecká | Recept z epizódy: 04. 03. 2012
Ingrediencie
- p.zo šariša,
- 1 kg zemiakov,
- 1 kg kyslej kapusty,
- 1 väčšia cibuľa,
- 300 g slaninky,
- 2 PL masla,
- soľ,
- kyslá smotana a kôpor na ozdobenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame