Ingrediencie
- 500 g teľacích ľadviniek
- 300 g kuriatok
- 1 cibuľu
- 2PL Dijonskej horčice
- 2PL orechového oleja
- 300 ml Creme Fraiche
- 100 ml vína
- 1 PL masla
- soľ
- čierne korenie
- 3 PL nasekaných vlašských orechov
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Teľacie ľadvinky v smotanovej omáčke z kuriatok
Postup: Na panvici zohrejeme olej, opražíme na ňom cibuľu aj nakrájané kuriatka. Na záver pridáme trochu orechového oleja. Ľadvinky zbavíme tuku a očistíme od žliaz. Nakrájame ich na hrubšie plátky, osolíme a okoreníme. Z panvice vyberieme opražené kuriatka, pridáme do nej trochu oleja, na ktorom sprudka osmažíme ľadvinky. Keď sú ľadvinky skoro hotové, prisypeme naspäť kuriatka, pridáme na zjemnenie trochu masla, Dijonskú horčicu, víno, Creame Fraiche a nasekané orechy.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 25. 09. 2016
Ingrediencie
- 500 g teľacích ľadviniek
- 300 g kuriatok
- 1 cibuľu
- 2PL Dijonskej horčice
- 2PL orechového oleja
- 300 ml Creme Fraiche
- 100 ml vína
- 1 PL masla
- soľ
- čierne korenie
- 3 PL nasekaných vlašských orechov
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame