Ingrediencie
- 1 syrový plát Havran
- 100 g šunky
- 125 g bryndze
- 125 g masla
- 100 g taveného syra
- 1 uvarené vajíčko
- 1 paprika
- 2-3 kyslé uhorky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Syrová roláda
Plát vytiahneme z chladničky minimálne 30 minút pred prípravou a necháme ho zmäknúť. Zatiaľ si pripravíme plnku. Zmiešame bryndzu, tavený syr, maslo a nakrájanú papriku, príp. kyslú uhorku. Na celú plochu poukladáme šunku, na ktorú rovnomerne rozotrieme plnku. Na vrch poukladáme pretlačené vajíčko. Celé zrolujeme a dáme do chladničky. Krájame na hrúbku 1 cm a podávame s bagetou.
Šéfkuchár: Svetlana Švecová | Recept z epizódy: 29. 10. 2017
Ingrediencie
- 1 syrový plát Havran
- 100 g šunky
- 125 g bryndze
- 125 g masla
- 100 g taveného syra
- 1 uvarené vajíčko
- 1 paprika
- 2-3 kyslé uhorky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame