Ingrediencie
- 3 väčšie zemiaky
- 3-5 hrstí kyslej kapusty
- 2-3 plátky oravskej slaninky
- 4 PL Solamylu
- 1 vajce
- soľ
- Dobrota
- majoránka
- čierne korenie
- mladá cibuľka na ozdobu
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Staročeské kapustníky
Postup: Zemiaky ošúpeme, nastrúhame najemno a vyžmýkame z nich väčšinu škrobu. Odkvapkanú kyslú kapustu pokrájame a pridáme k nastrúhaným zemiakom. Pridáme vajíčko, Solamyl, soľ, korenie, Dobrotu a opraženú slaninku. Cesto poriadne premiešame a na záver dochutíme majoránkou. Na rozpálenom oleji prudko smažíme menšie placky. Môžeme podávať samostatne alebo so zeleninou, napr. s mladou cibuľkou.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 28. 05. 2017
Ingrediencie
- 3 väčšie zemiaky
- 3-5 hrstí kyslej kapusty
- 2-3 plátky oravskej slaninky
- 4 PL Solamylu
- 1 vajce
- soľ
- Dobrota
- majoránka
- čierne korenie
- mladá cibuľka na ozdobu
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame