Raňajková granola - Tajomstvo mojej kuchyne

Raňajková granola

Maspoma

V mise zmiešame vločky, kokos, mandle, škoricu a  soľ. Pridáme roztopený kokosový olej, med a znova dobre premiešame. Rúru predhrejeme  na 150 stupňov Celzia, zmes dáme na plech s papierom na pečenie v jednej súvislej vrstve a pečieme asi 30 minút. Počas pečenia premiešame. Necháme vychladnúť, pridáme lyofilizované jahody a následne presunieme do uzatvárateľnej nádoby, kde granola vydrží aj 2 -3 mesiace. Na raňajky kombinujeme  s gréckym jogurtom, sezónnym ovocím a môžeme pridať čokoládový lieskovcový krém.

Maspoma

Šéfkuchár: Lucia Švaral | Recept z epizódy: 03. 06. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu