Ingrediencie
- 2 šálky vločiek
- 1/2 šálky strúhaného kokosu
- 1 šálka nasekaných mandlí
- 1 ČL škorice
- štipka soli
- 4 PL kokosového oleja
- 3 PL medu
- sušené lyofilizované ovocie napr. jahody
- +
- čokoládový lieskovcový krém
- grécky jogurt
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Raňajková granola
V mise zmiešame vločky, kokos, mandle, škoricu a soľ. Pridáme roztopený kokosový olej, med a znova dobre premiešame. Rúru predhrejeme na 150 stupňov Celzia, zmes dáme na plech s papierom na pečenie v jednej súvislej vrstve a pečieme asi 30 minút. Počas pečenia premiešame. Necháme vychladnúť, pridáme lyofilizované jahody a následne presunieme do uzatvárateľnej nádoby, kde granola vydrží aj 2 -3 mesiace. Na raňajky kombinujeme s gréckym jogurtom, sezónnym ovocím a môžeme pridať čokoládový lieskovcový krém.
Šéfkuchár: Lucia Švaral | Recept z epizódy: 03. 06. 2019
Ingrediencie
- 2 šálky vločiek
- 1/2 šálky strúhaného kokosu
- 1 šálka nasekaných mandlí
- 1 ČL škorice
- štipka soli
- 4 PL kokosového oleja
- 3 PL medu
- sušené lyofilizované ovocie napr. jahody
- +
- čokoládový lieskovcový krém
- grécky jogurt
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame