Ingrediencie
- 1balenie lístkového cesta
- 3 veľké póry
- 1 cibuľa
- 150 g slaninky na kocky
- 3 Creme fraiche
- 3-4 vajcia
- 150 g syru na strúhanie
- olej
- soľ
- korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Quiche s pórom
Postup: Lístkové cesto vložíme do formy a dáme piecť asi na 5 minút pri teplote 200 stupňov Celzia. Vyberieme ho a poprepichujeme. Na oleji osmažíme slaninku, pridáme nakrájaný pór, cibuľku a dusíme, kým zelenina nezmäkne. V miske zmiešame Creme fraiche, vajcia, soľ, korenie a pridáme udusenú zeleninu. Zmes nalejeme na lístkové cesto. Vrch hojne posypeme postrúhaným syrom. Pečieme v rúre pri 180 stupňoch Celzia približne 20 minút , resp. kým povrch nezhnedneme.
Šéfkuchár: Hana Lasicová | Recept z epizódy: 12. 12. 2016
Ingrediencie
- 1balenie lístkového cesta
- 3 veľké póry
- 1 cibuľa
- 150 g slaninky na kocky
- 3 Creme fraiche
- 3-4 vajcia
- 150 g syru na strúhanie
- olej
- soľ
- korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame