Ingrediencie
- Pospíšilky:
- 200 g sobrasady – príp. mäkšia klobása
- 200 g bryndze
- 100 g smotanového syru
- 100 g smotanového syru
- bazalka
- olivy
- kapary
- orechy
- čierny chlieb
- Čmaňáky:
- 1 šalátová uhorka
- 200 g údeného lososa
- brioška
- chrenová nátierka
- 100 ml bieleho balzamikového octu
- cukor podľa chuti
- bazalka
- hrozno
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pospíšilky a čmaňáky
Pospíšilky sobrasadové pralinky s bryndzou postup:
Smotanový syr zmiešame s paprikou, pridáme bazalku a natrieme na chlieb, nakrájaný na kocky. Z bryndze vytvarujeme guľky, do stredu dáme orech a obalíme ich v rozklepanej sobrasade. Uložíme na chlieb a vrch ozdobíme kaparami a olivami.
Čmaňáky údený losos s marinovanou uhorkou postup:
Uhorku nakrájame a plátky marinujeme v zmesi balzamikového octu a cukru. Plátky briošky potrieme chrenovou nátierkou, na to položíme lístok bazalky, plátok údeného lososa, marinovanú uhorku a dozdobíme bobuľkou hrozna.
Šéfkuchár: | Recept z epizódy: 30. 12. 2017
Ingrediencie
- Pospíšilky:
- 200 g sobrasady – príp. mäkšia klobása
- 200 g bryndze
- 100 g smotanového syru
- 100 g smotanového syru
- bazalka
- olivy
- kapary
- orechy
- čierny chlieb
- Čmaňáky:
- 1 šalátová uhorka
- 200 g údeného lososa
- brioška
- chrenová nátierka
- 100 ml bieleho balzamikového octu
- cukor podľa chuti
- bazalka
- hrozno
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame