Ingrediencie
- 1000 g himalájskej soli
- šťava z dvoch pomarančov
- 4 pomaranče nakrájané na mesiačiky aj so šupkou
- mäta
- 5–6 klinčekov
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pomarančová soľ
Na dno pohára nasypeme trocha soli, naukladáme mesiačiky pomaranča, znova zasypeme soľou, dobre potlačíme, aby nám pomaranče pustili šťavu a pridáme pár klinčekov. Postup niekoľkokrát zopakujeme, až pokiaľ pohár nenaplníme . Nakoniec zalejeme šťavou z pomarančov a dozdobíme lístkami mäty. Pohár zatvoríme a necháme približne jeden mesiac postáť. Používame na dochutenie rýb, príp. mäsa.
Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 20. 05. 2018
Ingrediencie
- 1000 g himalájskej soli
- šťava z dvoch pomarančov
- 4 pomaranče nakrájané na mesiačiky aj so šupkou
- mäta
- 5–6 klinčekov
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame