Ingrediencie
- na cesto:
- 300 g polohrubej múky,
- 1 vajce,
- soľ,
- voda podľa potreby
- na plnku:
- 300 g bravčového pliecka,
- 3 PL oleja,
- soľ,
- korenie,
- cibuľa,
- 200 g slaninky,
- 100 g masla
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Plnené pirohy
Bravčové mäso nakrájame, podusíme na cibuľke, osolíme, okoreníme. Vychladnuté mäso zomelieme.
Zo surovín vypracujeme vláčne cesto, vyvaľkáme ho a vykrajujeme kolieska, ktoré plníme plnkou z mäsa.
Varíme v horúcej vode, kým pirohy nevyplávajú na povrch. Hotové posypeme opraženou slaninkou a polejeme rozpusteným maslom.
Šéfkuchár: Helena Cehlárová | Recept z epizódy: 18. 01. 2015
Ingrediencie
- na cesto:
- 300 g polohrubej múky,
- 1 vajce,
- soľ,
- voda podľa potreby
- na plnku:
- 300 g bravčového pliecka,
- 3 PL oleja,
- soľ,
- korenie,
- cibuľa,
- 200 g slaninky,
- 100 g masla
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame