Ingrediencie
- 500 g hladkej múky,
- 500 g čerešní ( čerstvých alebo aj sterilizovaných),
- 100 g bravčovej masti
- na posypanie:
- cukor, mak a orechy,
- štipka soli,
- voda
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Panské strakoše
Hladkú múku zmiešame s vodou tak, aby nám vzniklo cesto ako na halušky. Do cesta pridáme vykôstkované čerešne. Zohrejeme vodu a hádžeme z dosky čerešňové strakoše ( halušky). Varíme, pokiaľ strakoše nevyplávajú. Hotové omastíme masťou a posypeme makom s cukrom, alebo orechmi s cukrom.
Šéfkuchár: Anna Blašková | Recept z epizódy: 14. 06. 2015
Ingrediencie
- 500 g hladkej múky,
- 500 g čerešní ( čerstvých alebo aj sterilizovaných),
- 100 g bravčovej masti
- na posypanie:
- cukor, mak a orechy,
- štipka soli,
- voda
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame