Ingrediencie
- (10 porcií)
- 150 g Avinu,
- 150 g Eidamu,
- 150 g syru Feta,
- 2 ks Enciánu,
- 1 hlavička cesnaku,
- 2 ks cibule,
- 150 g olív,
- 1 PL celého čierneho korenia,
- 1 PL celého zeleného korenia,
- ½ PL celého nového korenia,
- 2 ks bobkového listu,
- 1,5 PL tymianu,
- 1 chilli paprička,
- 500 ml olivového oleja,
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Nakladaný Avin
Všetky suroviny nakrájame na kúsky, vložíme do zaváraninovej fľaše a zalejeme olivovým olejom. Necháme odležať približne 3 týždne.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 16. 06. 2013
Ingrediencie
- (10 porcií)
- 150 g Avinu,
- 150 g Eidamu,
- 150 g syru Feta,
- 2 ks Enciánu,
- 1 hlavička cesnaku,
- 2 ks cibule,
- 150 g olív,
- 1 PL celého čierneho korenia,
- 1 PL celého zeleného korenia,
- ½ PL celého nového korenia,
- 2 ks bobkového listu,
- 1,5 PL tymianu,
- 1 chilli paprička,
- 500 ml olivového oleja,
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame