Ingrediencie
- 60 g masla
- 3 šalotky
- 1 červená kapia
- 200 g jačmenných krúp
- 100 g lesných húb
- 150 ml bieleho vína
- 1 l hubovo - zeleninového vývaru
- šťava z jednej tekvice hokkaido
- šťava z 1 pomaranča
- 1/2 limetky
- 50 g kvalitného zrejúceho syra
- zopár lieskových orechov
- petržlenová vňať
- čerstvá bazalka
- čili
- soľ
- mleté čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Krúpoto s hubami a tekvicovou šťávou
Na panvici zohrejeme maslo, pridáme nadrobno nakrájanú šalotku, kapiu, krúpy, hríby a popražíme. Za stáleho miešania prilievame zohriate víno, vývar, šťavu z hokkaido tekvice a pomaranča . Na záver dochutíme limetkovou šťavou, maslom, soľou, čiernym korením, nasekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným syrom.
Podávame dozdobené opraženými, nasekanými orieškami, čerstvou bazalkou, nastrúhaným syrom a čili.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 27. 11. 2022
Ingrediencie
- 60 g masla
- 3 šalotky
- 1 červená kapia
- 200 g jačmenných krúp
- 100 g lesných húb
- 150 ml bieleho vína
- 1 l hubovo - zeleninového vývaru
- šťava z jednej tekvice hokkaido
- šťava z 1 pomaranča
- 1/2 limetky
- 50 g kvalitného zrejúceho syra
- zopár lieskových orechov
- petržlenová vňať
- čerstvá bazalka
- čili
- soľ
- mleté čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame