Ingrediencie
- 1,5 kg paradajok,
- 6 cibúľ,
- 4 jablká,
- 8 červených paprík,
- 4 feferónky,
- 5 strúčikov cesnaku,
- 1,5 KL škorice,
- 4 klinčeky,
- 4 bobkové listy,
- ¼ muškátového oriešku,
- celé čierne korenie,
- celé nové korenie,
- 2 PL horčice,
- 150 ml octu,
- 3 KL soli,
- 4-5 PL kryštálového cukru,
- 1 Pomôcka na konzervovanie ovocia a zeleniny Dr. Oetker
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kamilin kečup
Paradajky, papriku, feferónky a cibuľu nakrájame, jablká ošúpeme a nakrájame, všetko dáme do hrnca a pridáme ostatné suroviny, okrem cukru. Varíme asi 3 hodiny, potom pridáme cukor, necháme vychladnúť a rozmixujeme. Počas mixovania pridávame Pomôcku na konzervovanie. Nalejeme do fliaš a uzatvoríme. Môžeme aj sterilizovať.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 09. 09. 2012
Ingrediencie
- 1,5 kg paradajok,
- 6 cibúľ,
- 4 jablká,
- 8 červených paprík,
- 4 feferónky,
- 5 strúčikov cesnaku,
- 1,5 KL škorice,
- 4 klinčeky,
- 4 bobkové listy,
- ¼ muškátového oriešku,
- celé čierne korenie,
- celé nové korenie,
- 2 PL horčice,
- 150 ml octu,
- 3 KL soli,
- 4-5 PL kryštálového cukru,
- 1 Pomôcka na konzervovanie ovocia a zeleniny Dr. Oetker
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame