Ingrediencie
- 3 kaleráby
- 2 cibule
- 20 g husacej masti
- 200 ml bieleho vína
- 1 PL hladkej múky
- 30 g medu
- ½ limetky
- 1 PL octu
- trocha masla
- mletá rímska rasca
- soľ
- čierne korenie
- petržlenová vňať
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kalerábová kapusta
Kaleráb očistíme a nakrájame na tenké rezance. Cibuľu nakrájanú na plátky opečieme na husacej masti, pridáme kaleráb a opražíme do ružova. Zalejeme pohárom vína a dusíme asi 20-30 minút, pokiaľ kaleráb nezmäkne. Poprášime múkou, pridáme med, limetkovú šťavu, ocot, trošku masla a dochutíme soľou, koreninami a chvíľku povaríme. Nakoniec posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, necháme chvíľku postáť a servírujeme.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 27. 02. 2022
Ingrediencie
- 3 kaleráby
- 2 cibule
- 20 g husacej masti
- 200 ml bieleho vína
- 1 PL hladkej múky
- 30 g medu
- ½ limetky
- 1 PL octu
- trocha masla
- mletá rímska rasca
- soľ
- čierne korenie
- petržlenová vňať
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame