Ingrediencie
- 500 g zemiakov
- 1 cibuľa
- 80 g kyslej kapusty
- 2 vajcia
- 3 strúčiky cesnaku
- 100 g hladkej múky
- 50 g detskej hydinovej šunky alebo slaninky
- husacia alebo bravčová masť
- Gabove plackové korenie
- čili
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Haruľa so šunkou a kyslou kapustou
Zemiaky nakrájame na plátky a najemno rozmixujeme spolu s cibuľou. Kyslú kapustu nasekáme nadrobno, pridáme spolu s vajíčkami a nastrúhaným cesnakom k zemiakovej zmesi. Ďalej prisypeme múku a na kocky nakrájanú hydinovú šunku alebo slaninku. Dochutíme soľou, Gabovým korením, prípadne čili (ak placky nebudú konzumovať deti ) a dobre premiešame.Tvarujeme placky a opekáme na rozpálenej masti do zlatista. Hotové môžeme uložiť na obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočnej mastnoty.
Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 03. 10. 2021
Ingrediencie
- 500 g zemiakov
- 1 cibuľa
- 80 g kyslej kapusty
- 2 vajcia
- 3 strúčiky cesnaku
- 100 g hladkej múky
- 50 g detskej hydinovej šunky alebo slaninky
- husacia alebo bravčová masť
- Gabove plackové korenie
- čili
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame