Haruľa so šunkou a kyslou kapustou - Tajomstvo mojej kuchyne

Haruľa so šunkou a kyslou kapustou

Maspoma

Zemiaky nakrájame na plátky a najemno rozmixujeme spolu s cibuľou. Kyslú kapustu nasekáme nadrobno, pridáme spolu s vajíčkami a nastrúhaným cesnakom  k zemiakovej zmesi. Ďalej prisypeme múku a na kocky nakrájanú hydinovú šunku alebo slaninku. Dochutíme soľou, Gabovým korením, prípadne čili (ak placky nebudú konzumovať deti ) a dobre premiešame.Tvarujeme placky a opekáme na rozpálenej masti do zlatista. Hotové môžeme uložiť na obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočnej mastnoty.

Maspoma

Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 03. 10. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu