Francúzske zemiaky á la Kamila - Tajomstvo mojej kuchyne

Francúzske zemiaky á la Kamila

Maspoma

Pekáč vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. Zemiaky očistíme a nakrájame na kolieska. Do pekáča dáme vrstvu zemiakov, na to uložíme kolieska klobásy, slaninku nakrájanú na kocky a uvarené vajcia. Osolíme, okoreníme, posypeme hrsťou kyslej kapusty a postup opakujeme ešte raz. Navrch dáme zemiaky, pokvapkáme olejom, zalejeme sladkou smotanou. Prikryté pečieme 30 minút na 200 stupňoch Celzia, potom odokryjeme a pečieme ešte asi 15 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 24. 10. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu