Ingrediencie
- 125-150 ml bieleho plnotučného jogurtu
- 1 l plnotučného mlieka
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Domáci jogurt
Do väčšej nádoby nalejeme jogurt a pridáme vlažné plnotučné neprevarené mlieko. Poriadne rozmiešame habarkou. Vložíme do rúry vyhriatej na 50 stupňov Celzia, rúru zatvoríme, vypneme a zmes v nej necháme uloženú počas celej noci.
Šéfkuchár: Roman Gejdoš | Recept z epizódy: 05. 06. 2022
Ingrediencie
- 125-150 ml bieleho plnotučného jogurtu
- 1 l plnotučného mlieka
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame