Ingrediencie
- 2 uvarené cvikly
- 1 čerstvý smotanový syr
- 1 PL masla
- 1 PL strúhaného parmezánu
- citrónová šťava (podľa chuti)
- nastrúhaný chren (podľa chuti)
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Domáca syrová nátierka s cviklou
V šupke uvarenú cviklu nakrájame na kocky a rozmixujeme. V mise rozmiešame jeden čerstvý smotanový syr, maslo s trochou parmezánu a zmes pridáme k cvikle. Dobre rozmixujeme a dochutíme soľou, citrónovou šťavou a chrenom.
Podávame s bagetkou alebo tortillou. Môžeme dozdobiť pažítkou alebo rukolou.
Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 19. 05. 2019
Ingrediencie
- 2 uvarené cvikly
- 1 čerstvý smotanový syr
- 1 PL masla
- 1 PL strúhaného parmezánu
- citrónová šťava (podľa chuti)
- nastrúhaný chren (podľa chuti)
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame