Ingrediencie
- 4 žĺtky
- 2 PL trstinového cukru
- 100 ml sladkej smotany
- 2 PL práškového trstinového cukru
- 400 ml sladkého kondenzovaného mlieka
- 100 ml rumu
- škorica
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Karamelový likér
Trstinový cukor skaramelizujeme, pridáme smotanu a trošku škorice. Bielky oddelíme od žĺtkov. Žĺtky vymiešame nad parou s dvoma lyžicami práškového cukru, tak aby nám vznikla pena. Vychladnutý karamel pridáme k žĺtkom a pomaly prešľahávame. Ďalej jemne zašľaháme kondenzované mlieko a rum. Dáme poriadne schladiť.
Šéfkuchár: Razija Trnačevič | Recept z epizódy: 03. 03. 2019
Ingrediencie
- 4 žĺtky
- 2 PL trstinového cukru
- 100 ml sladkej smotany
- 2 PL práškového trstinového cukru
- 400 ml sladkého kondenzovaného mlieka
- 100 ml rumu
- škorica
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame