Ingrediencie
- 240 g uvareného cíceru
- 1 hrnček ovsených vločiek (asi 80 g)
- 1/4 hrnčeka olivového oleja
- 1/2 ČL soli
- 2 PL citrónovej šťavy
- 1 strúčik cesnaku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cícerové krekry
Všetky suroviny vložíme do mixéra a rozmixujeme, aby nám vznikla kompaktná hmota. Cesto vyvaľkáme medzi dvoma papiermi na pečenie na hrúbku asi 5 mm, môže byť aj tenšia a nakrájame na štvorčeky, ktoré popicháme vidličkou. Poukladáme na plech s papierom na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 180° C asi 20-25 minút. Priebežne sledujeme, okraje rýchlo zhnednú.
Šéfkuchár: Ela Krídlová | Recept z epizódy: 11. 02. 2020
Ingrediencie
- 240 g uvareného cíceru
- 1 hrnček ovsených vločiek (asi 80 g)
- 1/4 hrnčeka olivového oleja
- 1/2 ČL soli
- 2 PL citrónovej šťavy
- 1 strúčik cesnaku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame