Cibuľové ragú s prosciuttom - Tajomstvo mojej kuchyne

Cibuľové ragú s prosciuttom

Maspoma

Cibuľu nakrájame na mesiačiky a časť prosciutta na drobné kúsky. Spolu opečieme na masle, pridáme vývar, zemiaky nakrájané na kocky a varíme do zmäknutia. Zahustíme trochou masla, dochutíme soľou, čiernym korením, cukrom, octom, kôprom, majoránkom a už len zľahka premiešame. Suchú žemľu nakrájame na kocky a opečieme na masle. Lieskové orechy opečieme nasucho, zbavíme šupy a nakrájame na tenké plátky.

Ragú podávame so žemľovými krutónmi, fazuľkami, troškou bryndze, plátkami prosciutta a posypané nakrájanými orieškami a dozdobené bylinkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 20. 11. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu