Ingrediencie
- 125 g bryndze
- 45 g masla
- 2 ČL pochúťkovej kyslej smotany (16%)
- ½ ČL horčice
- troška čerstvej pažítky
- 2-3 PL klíčkov (napr. žeruchových, reďkovkových, cviklových)
- 2 mladé cibuľky
- ½ citróna
- drvená rasca
- mletá červená paprika
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bryndzová nátierka (Šmirkas)
Nakrájame cibuľku, pokvapkáme ju citrónom, troška posolíme a necháme 3 minúty postáť. Tento proces zabezpečí, aby bola ľahšie stráviteľná. Ingrediencie na nátierku musia mať izbovú teplotu. Do misky dáme maslo, bryndzu, smotanu, horčicu, pridáme odstátu cibuľku, klíčky a môžeme nasekať čerstvú pažítku. Dochutíme mletou červenou paprikou, drvenou rascou a zamiešame.
Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 05. 05. 2019
Ingrediencie
- 125 g bryndze
- 45 g masla
- 2 ČL pochúťkovej kyslej smotany (16%)
- ½ ČL horčice
- troška čerstvej pažítky
- 2-3 PL klíčkov (napr. žeruchových, reďkovkových, cviklových)
- 2 mladé cibuľky
- ½ citróna
- drvená rasca
- mletá červená paprika
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame