Ingrediencie
- 6 vajec
- 1-2 PL octu
- kvalitná šunka
- plátky údeného lososa
- plátkový syr ementál
- cherry paradajky
- cherry paradajky
- čerstvý chren
- trocha masla
- chlieb
- na omáčku „Pomajbína“:
- 250 ml majonézy
- 250 ml bieleho jogurtu
- 1 PL kremžskej horčice
- 1 PL horčice s celými horčicovými semienkami
- 1 PL plnotučnej horčice
- 1 PL šťavy z kyslých uhoriek
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Benediktínske vajcia á la Pomajbo
Vo väčšej panvici necháme zovrieť vodu, pridáme ocot a veľmi opatrne, postupne rozbíjame vajíčka, ktoré varíme dostratena. Omáčku „Pomajbína“ pripravíme zmiešaním surovín. Chlieb opečieme a položíme naň:
- plátok syra, šunky, hotové vajíčko a polejeme omáčkou, dozdobíme čerstvým baby špenátom a cherry paradajkami,
- plátok lososa, hotové vajíčko a polejeme omáčkou, dozdobíme čerstvým baby špenátom a cherry paradajkami,
- hotové vajíčko nakrojené do kríža a polejeme omáčkou, dozdobíme nastrúhaným čerstvým chrenom a polejeme roztopeným maslom.
Šéfkuchár: Roman Pomajbo | Recept z epizódy: 29. 09. 2019
Ingrediencie
- 6 vajec
- 1-2 PL octu
- kvalitná šunka
- plátky údeného lososa
- plátkový syr ementál
- cherry paradajky
- cherry paradajky
- čerstvý chren
- trocha masla
- chlieb
- na omáčku „Pomajbína“:
- 250 ml majonézy
- 250 ml bieleho jogurtu
- 1 PL kremžskej horčice
- 1 PL horčice s celými horčicovými semienkami
- 1 PL plnotučnej horčice
- 1 PL šťavy z kyslých uhoriek
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame