Ingrediencie
- 6 hrstí ryže
- 5-6 mladých cibuliek
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 l zeleninového vývaru
- 2 mrkvy
- zázvor
- 1-2 čili papričky
- 1 PL sójovej omáčky
- 4-5 shitake hríbov
- hrsť kešu orieškov
- 100 ml bieleho vína
- 1 ČL čili pasty
- koriander
- 1 pakchoi
- olej
- 1 PL masla
- parmezán
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ázijské rizoto
Mladú cibuľku a cesnak nakrájame a opražíme spolu s ryžou na oleji. Pomaly prilievame zeleninový vývar a miešame. Ďalej pridáme nakrájanú mrkvu, nadrobno nasekaný zázvor, čili papričku, sójovú omáčku a dochutíme soľou. Neskôr pridáme víno, nakrájané hríby, zelené časti mladých cibuliek, pakchoi, nasekané kešu oriešky, koriander, dochutíme čili pastou a trochou masla. Na záver rizoto posypeme strúhaným parmezánom.
Šéfkuchár: Pavel Pospíšil | Recept z epizódy: 08. 12. 2019
Ingrediencie
- 6 hrstí ryže
- 5-6 mladých cibuliek
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 l zeleninového vývaru
- 2 mrkvy
- zázvor
- 1-2 čili papričky
- 1 PL sójovej omáčky
- 4-5 shitake hríbov
- hrsť kešu orieškov
- 100 ml bieleho vína
- 1 ČL čili pasty
- koriander
- 1 pakchoi
- olej
- 1 PL masla
- parmezán
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame