Ingrediencie
- zvyšky homára,
- mrkva,
- zeler,
- Paradajkový pretlak,
- 3 PL masla,
- 300 ml sladkej smotany,
- 150 g masla,
- 1 krajec toastového chleba
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Polievka z homára
Zeleninu nakrájame a orestujeme na kúsku masla. Pridáme zvyšky homára aj s pancierom, zalejeme paradajkovým pretlakom a restujeme pokiaľ zelenina nezmäkne. Potom podlejeme vodou, v ktorej sa varil homár a varíme ešte asi 30 minút. Počas varenia dochutíme maslom a pridáme toastový chlieb. Hotovú polievku scedíme, do vývaru pridáme sladkú smotanu a rozmixujeme. Ešte raz prevaríme a podávame.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 12. 02. 2012
Ingrediencie
- zvyšky homára,
- mrkva,
- zeler,
- Paradajkový pretlak,
- 3 PL masla,
- 300 ml sladkej smotany,
- 150 g masla,
- 1 krajec toastového chleba
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame