Ingrediencie
- 6 hrstí ryže
- 1 predvarená chobotnica
- 250 g rýdzikov
- 200 g zmesi luskovej a bielej fazule (uvarenej)
- 1 cibuľa
- 1 paradajka
- 1 paprika
- ½ citróna
- 100 ml oleja
- 2 PL masla
- 200 ml vývaru
- 200 ml vína Cava
- soľ
- korenie na paellu
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Paella s chobotnicou
Na oleji podusíme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú papriku, paradajku a rýdziky. Ďalej pridáme uvarenú fazuľu a predvarenú nakrájanú chobotnicu. Prisypeme ryžu, všetko zalejeme vývarom, Cavou (vínom), pokvapkáme citrónom, dochutíme maslom, korením na paellu, čiernym korením a soľou. Pod pokrievkou dusíme približne 20 minút.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 28. 10. 2018
Ingrediencie
- 6 hrstí ryže
- 1 predvarená chobotnica
- 250 g rýdzikov
- 200 g zmesi luskovej a bielej fazule (uvarenej)
- 1 cibuľa
- 1 paradajka
- 1 paprika
- ½ citróna
- 100 ml oleja
- 2 PL masla
- 200 ml vývaru
- 200 ml vína Cava
- soľ
- korenie na paellu
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame