Krevety Cabrera - Tajomstvo mojej kuchyne

Krevety Cabrera

Maspoma

Všetky suroviny na pesto zmixujeme. Krevety očistíme a ošúpeme. Na panvicu dáme olej, nakrájanú cibuľu, nakrájanú paradajku a pancieriky z kreviet. Pokvapkáme citrónom, pridáme troška vody,  100 ml koňaku a zredukujeme. Neskôr vložíme očistené krevety, ktoré pokvapkáme zvyškom koňaku, osolíme, okoreníme a krátko podusíme. Na aioli vyšľaháme vajce s cesnakom, soľou a pridáme citrónovú šťavu. Šľaháme a postupne pridávame olej , tak aby sme dosiahli hustotu ako majonéza.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Na koniec omáčku zahustíme pestom a aioli.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 18. 11. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu