Hamburger z kreviet a lososa - Tajomstvo mojej kuchyne

Hamburger z kreviet a lososa

Maspoma

Mäso z lososa a dva surové krevety pomelieme na mäsovom mlynčeku u a dáme krátko zmraziť. Ľahko zmrznuté mäso dáme do mixéru, osolíme a vymixujeme asi s 100 g smotany do hladka. Toastový chlieb nakrájame, zalejeme zvyškom sladkej smotany a pridáme k zmixovanej zmesi spolu so zvyškom nakrájaných kreviet a nasekanou bazalkou ( prípadne aj kôprom alebo petržlenovou vňaťou). Formujme malé hamburgery, ktoré vysmážame na olivovom oleji s maslom. Hotové hamburgery poukladáme na opečený toastový chlieb potretý majonézou a ozdobíme uvarenými krevetami.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 30. 12. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu