Ingrediencie
- krevety,
- mix šalát,
- mango,
- paradajky,
- bageta,
- cesnak,
- soľ,
- olivový olej,
- čili,
- oregano,
- kari pasta,
- sójová omáčka,
- citrón,
- cesnak,
- ďumbier,
- balzamikový ocot
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bleskové krevety s mangošalátom a chrumkavou bagetou
Do misy dáme mix zelených šalátov, mrkvu nakrájanú na pásiky, paradajky a mango nakrájané na kocky. Zalejeme olivovým olejom, balzamikovým octom, dochutíme soľou a oreganom.
Olivový olej rozpálime, pridáme čili, krevety, ďumbier, cesnak, kari pastu, celé to dve- tri minútky orestujeme na prudkom ohni, nakoniec dochutíme citrónovou šťavou a sójovou omáčkou.
Podávame krevety so šalátom a opečenou bagetkou potretou olivovým olejom a cesnakom.
Šéfkuchár: René Štúr | Recept z epizódy: 22. 04. 2012
Ingrediencie
- krevety,
- mix šalát,
- mango,
- paradajky,
- bageta,
- cesnak,
- soľ,
- olivový olej,
- čili,
- oregano,
- kari pasta,
- sójová omáčka,
- citrón,
- cesnak,
- ďumbier,
- balzamikový ocot
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame