Jahňacie kotlety so slivkovou omáčkou výtvarníkov Jara Jeleneka a Andrej Augustína - Tajomstvo mojej kuchyne

Jahňacie kotlety so slivkovou omáčkou výtvarníkov Jara Jeleneka a Andrej Augustína

Maspoma

Z byliniek, cesnaku a olivového oleja urobíme pác, v ktorom necháme marinovať kotlety. Odstáte ich opečieme na oleji z oboch strán, podlejeme vodou, prípadne vínom a dusíme. Papriku nakrájame nadrobno. Na panvicu dáme olivový olej, cesnak, nakrájanú cibuľu, papriku a všetko spolu podusíme. Pridáme nadrobno nasekané sušené slivky a feferónky. Podlejeme trochou vody a dusíme. Kotlety podávame so slivkovou omáčkou a ryžou natural, ktorú posypeme nasucho opraženými mandľami a orechmi.

Maspoma

Šéfkuchár: Andrej Augustín | Recept z epizódy: 21. 03. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu