Jahňací chrbát na rozmaríne s paradajkovým ceviche a bylinkovým cesnakom - Tajomstvo mojej kuchyne

Jahňací chrbát na rozmaríne s paradajkovým ceviche a bylinkovým cesnakom

Maspoma

Mäso vykostíme, nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Na panvičke rozohrejeme olej, opečieme celé strúčiky cesnaku a podusíme. Potom pridáme bylinky ( tymián, šalviu, rozmarín ) a pomaličky dusíme ešte asi 20 minút. V druhej panvici na oleji narýchlo opečieme mäso z oboch strán, odstavíme a necháme dôjsť. Bylinky z prvej panvice opatrne vyberieme a necháme ich usušiť na obrúsku.
Z limetky, cukru a olivového oleja vymiešame marinádu, do ktorej vložíme všetky cherry paradajky nakrájané na štvrtiny, necháme chvíľku odstáť a pridáme aj nakrájanú jarnú cibuľku.
Podávame jahňacie mäso, ozdobené dusenými bylinkami, s paradajkovým šalátom a cesnakmi v bylinkovom oleji.

Maspoma

Šéfkuchár: Peter Dudáš | Recept z epizódy: 07. 04. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu