Ingrediencie
- 4 kuracie prsia,
- 1 mango,
- 250 ml šľahačkovej smotany,
- 2 PL horčice,
- 5 strúčikov cesnaku,
- 4 PL oleja,
- oregano,
- tymián,
- Dobrota,
- chipsy,
- brusnicový kompót na ozdobenie,
- kyslá smotana na ozdobenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zatúlané kuriatko na chipsoch
Kuracie prsia nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme. Cesnak očistíme a celý opečieme na oleji. Potom časť z neho vyberieme a pridáme plátky mäsa, ktoré opečieme z oboch strán. Do smotany pridáme horčicu, oregano, tymián, Dobrotu a 2 strúčiky pretlačeného cesnaku a redukujeme. Mango ošúpeme, nakrájame a rozmixujeme na kašu, ktorú pridáme do zredukovanej smotany a necháme prevrieť. Hotové mäso ukladáme na chipsy, prelejeme omáčkou a dozdobíme kyslou smotanou a brusnicovým kompótom. Na ozdobu môžeme použiť aj nakrájané farebné papriky a paradajky.
Šéfkuchár: Adam Augustín | Recept z epizódy: 18. 03. 2012
Ingrediencie
- 4 kuracie prsia,
- 1 mango,
- 250 ml šľahačkovej smotany,
- 2 PL horčice,
- 5 strúčikov cesnaku,
- 4 PL oleja,
- oregano,
- tymián,
- Dobrota,
- chipsy,
- brusnicový kompót na ozdobenie,
- kyslá smotana na ozdobenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame