Ingrediencie
- 500 g kuracích pŕs,
- 2 červené cibule,
- 1ks syr s bielou plesňou,
- mladý pór,
- 4 PL medu,
- 4 PL olivového oleja,
- sladká paprika,
- čierne korenie,
- soľ,
- 200 g ryže
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zapekané kuracie prsia s medom
Kuracie prsia nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme paprikou a na panvici s olejom opečieme z oboch strán .Potom vyberieme a poukladáme do pekáča. Cibuľu nakrájame na krúžky, opečieme ju vo výpeku z mäsa a pridáme med. Túto zmes dáme na mäso v pekáči, poukladáme naň plátky syra s bielou plesňou a dáme zapiecť cca na 15-20 min pri 180 stupňoch. Podávame s ryžou ozdobené nakrájaným pórkom.
Šéfkuchár: Zuzka Šebová | Recept z epizódy: 21. 10. 2012
Ingrediencie
- 500 g kuracích pŕs,
- 2 červené cibule,
- 1ks syr s bielou plesňou,
- mladý pór,
- 4 PL medu,
- 4 PL olivového oleja,
- sladká paprika,
- čierne korenie,
- soľ,
- 200 g ryže
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame