Ingrediencie
- 500 g kuracej pečene,
- 3-4 strúčiky cesnaku,
- 4 šalotky,
- chilli podľa chuti,
- zázvor,
- čierne korenie,
- soľ,
- rasca mletá,
- horčica,
- kečup,
- 8 spišských párkov,
- 3 uhorky v sladkokyslom náleve,
- 1 konzerva fazule v rajčinovom (chilli) náleve,
- 100 ml červeného vína
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tublatankarne
Cibuľu nakrájame a osmažíme na oleji. Pridáme k nej nakrájané chilli, cesnak a zázvor. Potom pridáme pečienky, osolíme a okoreníme. Keď sa pečienky zatiahnu, pridáme nakrájané párky, podlejeme červeným vínom a krátko podusíme. Nakoniec pridáme fazuľu v rajčinovej omáčke a nakrájané kyslé uhorky. Dochutíme horčicou a kečupom. Podávame s chlebom.
Šéfkuchár: Juraj Topor | Recept z epizódy: 16. 06. 2013
Ingrediencie
- 500 g kuracej pečene,
- 3-4 strúčiky cesnaku,
- 4 šalotky,
- chilli podľa chuti,
- zázvor,
- čierne korenie,
- soľ,
- rasca mletá,
- horčica,
- kečup,
- 8 spišských párkov,
- 3 uhorky v sladkokyslom náleve,
- 1 konzerva fazule v rajčinovom (chilli) náleve,
- 100 ml červeného vína
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame