Ingrediencie
- na rezne :
- 2 vykostené kuracie stehná
- 75 g hladkej múky
- 2 vajcia
- 60 ml mlieka
- 250 g strúhanky
- 1 citrón
- soľ
- čierne korenie
- bylinky (mäta, oregano, bazalka)
- olej na vyprážanie
- na šalát z melónu:
- 500 g bledšej časti z červeného melóna
- na zálievku:
- 100 ml jablkového octu
- 80 g cukru
- 200 ml vody
- vetvičky oregana
- soľ
- korenie čierne celé
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Rezne v bylinkovej kruste a šalát z melónu
Suroviny na zálievku prevaríme a necháme vychladnúť. Zálievkou zalejeme na kocky nakrájané kúsky bledšej časti červeného melóna. Necháme odležať minimálne 1 hodinu, najlepšie cez noc.
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a rozklepeme. Do strúhanky pridáme nastrúhanú citrónovú kôru a posekané bylinky. Vajíčka rozšľaháme, pridáme k nim mlieko a rezne obaľujeme do klasického trojobalu. Vyprážame na oleji do zlatista.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 10. 2020
Ingrediencie
- na rezne :
- 2 vykostené kuracie stehná
- 75 g hladkej múky
- 2 vajcia
- 60 ml mlieka
- 250 g strúhanky
- 1 citrón
- soľ
- čierne korenie
- bylinky (mäta, oregano, bazalka)
- olej na vyprážanie
- na šalát z melónu:
- 500 g bledšej časti z červeného melóna
- na zálievku:
- 100 ml jablkového octu
- 80 g cukru
- 200 ml vody
- vetvičky oregana
- soľ
- korenie čierne celé
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame