Rezne v bylinkovej kruste a šalát z melónu - Tajomstvo mojej kuchyne

Rezne v bylinkovej kruste a šalát z melónu

Maspoma

Suroviny na zálievku prevaríme a necháme vychladnúť. Zálievkou zalejeme  na kocky nakrájané kúsky bledšej časti červeného melóna. Necháme odležať minimálne 1 hodinu, najlepšie cez noc.

Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a rozklepeme. Do strúhanky pridáme nastrúhanú citrónovú kôru a posekané bylinky. Vajíčka rozšľaháme, pridáme k nim mlieko a rezne obaľujeme do klasického trojobalu. Vyprážame na oleji do zlatista.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 10. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu