Ingrediencie
- 600 g morčacích pŕs,
- 2 papriky,
- 2 paradajky,
- 1 cuketu,
- 1 zmes Ajvar,
- 1 pór,
- 5 strúčikov cesnaku,
- koriander,
- čierne korenie,
- 150 g plátkového syra,
- olivový olej,
- majoránku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Prírodné rezne po srbsky
Rezne nakrájame, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán na olivovom oleji. Pór nakrájame nadrobno spolu s paprikou, paradajkami a cuketou. Zeleninu krátko podusíme spolu s mäsom. Dochutíme Ajvarom zmiešaným s vodou, cesnakom a koriandrom. Na hotové rezne môžeme ešte položiť plátkový syr. Podávame s ryžou, ktorú sme ochutili majoránkou.
Šéfkuchár: Adriena Bartošová | Recept z epizódy: 10. 10. 2010
Ingrediencie
- 600 g morčacích pŕs,
- 2 papriky,
- 2 paradajky,
- 1 cuketu,
- 1 zmes Ajvar,
- 1 pór,
- 5 strúčikov cesnaku,
- koriander,
- čierne korenie,
- 150 g plátkového syra,
- olivový olej,
- majoránku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame