Ingrediencie
- 200 g kuracích pŕs
- 150 g masla
- 100 g ryže
- 1-2 šalotky
- 1 limetka (šťava)
- olivový olej
- slnečnicový olej
- korenie
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Predzápasová kuracinka
Ryžu premyjeme v čistej vode, vložíme do malého kastrólika, zalejeme vriacou vodou 1:2, prikryjeme a dusíme. (Ryžu môžeme opiecť aj na oleji, na ktorom sme orestovali šalotku a následne ju zaliať vodou, prikryť a dusiť.)
Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na menšie plátky, jemne osolíme a okoreníme. Začneme grilovať na rozpálenom olivovom oleji z oboch strán. Mäso vyberieme z panvice a vo výpeku opražíme nakrájanú šalotku. Odstavíme z ohňa, pridáme maslo a šťavu z limetky. Omáčkou polejeme ugrilované kuracie prsia.
Šéfkuchár: Martin Bega | Recept z epizódy: 03. 02. 2018
Ingrediencie
- 200 g kuracích pŕs
- 150 g masla
- 100 g ryže
- 1-2 šalotky
- 1 limetka (šťava)
- olivový olej
- slnečnicový olej
- korenie
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame