Plnené kuracie stehná na grile - Tajomstvo mojej kuchyne

Plnené kuracie stehná na grile

Maspoma

Kuracie stehná vykostíme, osolíme a okoreníme. Bagetu nakrájame na kocky, pridáme mlieko, vajcia, petržlenovú vňať, nakrájané šampiňóny a maslo. Zmes dobre premiešame, osolíme a okoreníme. Nakoniec primiešame nadrobno nakrájanú klobásku. Stehná vyklepeme a naplníme plnkou. Alobal potrieme olejom,  položíme naň rozmarín a na vrch naplnené stehná obalené plátkami slaninky. Mäso zabalíme v alobale tak, aby vrch mäsa zostal odkrytý. Ugrilujeme do mäkka, posypeme korením Asado a podávame s grilovaným melónom.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 19. 06. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu