Perlička po vinohradnícky - Tajomstvo mojej kuchyne

Perlička po vinohradnícky

Maspoma

Rožky nakrájame, zalejeme mliekom, pridáme vajce, petržlenovú vňať, nastrúhaný muškátový orech, nakrájanú pečienku, 2 PL masla, osolíme a okoreníme. Do pŕs urobíme otvor a naplníme ich zmesou. Alobal vymastíme maslom, vyložíme lístkami medovky a poukladáme plnené prsia a vytvoríme lodičku. Pečieme v rúre predhriatej na 180 stupňov asi 20 minút.
Slaninku nakrájame, orestujeme, pridáme nadrobno nakrájaný rožok, ešte orestujeme a na záver pridáme vykôstkované polovice hrozna. Hotové prsia posypeme slaninkovo-hroznovou posýpkou a podávame s pórom duseným na masle.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 29. 01. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu