Ingrediencie
- Suroviny:
- 2 ks kuracích pŕs
- 1 pór
- hrsť čerstvej bazalky
- hrsť čerstvej petržlenovej vňate
- tymian
- 25 g masla
- cestoviny penne
- soľ
- mleté čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Penne s kuracím mäsom a pórom
Postup: Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Mäso nakrájame na kocky alebo pásiky, ochutíme soľou, čiernym korením a premiešame. Na panvici roztopíme maslo, na ktorom sprudka opražíme mäso. Pór nakrájame na kolieska, nasekáme bazalku, petržlenovú vňať a tymian. Keď je mäso orestované, pridáme pór s bylinkami a ešte chvíľu posmažíme. Uvarené penne scedíme a pridáme k mäsu. Spolu premiešame a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Marcel Nemec | Recept z epizódy: 06. 11. 2016
Ingrediencie
- Suroviny:
- 2 ks kuracích pŕs
- 1 pór
- hrsť čerstvej bazalky
- hrsť čerstvej petržlenovej vňate
- tymian
- 25 g masla
- cestoviny penne
- soľ
- mleté čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame