Ingrediencie
- 400 g kuracej pečene,
- 120 g husacej masti,
- 250 ml šľahačkovej smotany,
- 4 vajcia,
- 1 ČL Dobroty,
- štipka sušeného majoránu,
- čierne korenie,
- soľ,
- masť a strúhanka na vysypanie a vymastenie formy
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Paštéta z kuracej pečene
Všetky suroviny na paštétu zmixujeme a dáme do vymastených a vysypaných formičiek. Pečieme pri 190 až 200 stupňoch asi 40 minút.
Šéfkuchár: Júlia Horváthová | Recept z epizódy: 17. 05. 2015
Ingrediencie
- 400 g kuracej pečene,
- 120 g husacej masti,
- 250 ml šľahačkovej smotany,
- 4 vajcia,
- 1 ČL Dobroty,
- štipka sušeného majoránu,
- čierne korenie,
- soľ,
- masť a strúhanka na vysypanie a vymastenie formy
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame