Ingrediencie
- 600 g morčacieho mäsa,
- 2 zemiaky,
- 1 vajce,
- soľ,
- muškátový orech,
- rozmarín,
- 100 g parmezánu,
- 3 strúčiky cesnaku,
- 1 limetku,
- ľadový šalát,
- čakanku,
- balzamový ocot,
- olivový olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Morčacie rezne so zemiakovou kôrkou
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a ochutíme muškátovým orechom. Zemiaky nastrúhame, pridáme vajce, rozmarín, korenie, prelisovaný cesnak a trošku oleja. Mäso z oboch strán opečieme na oleji a položíme do zapekacej misy. Dáme naň zemiakovú zmes a posypeme parmezánom. Zapekáme asi 15-20 minút. Hotové ozdobíme limetkou. Ako prílohu podávame ľadový šalát s čakankou, ochutený balzamovým octom a olivovým olejom.
Šéfkuchár: Andrea Zimányiová | Recept z epizódy: 10. 10. 2010
Ingrediencie
- 600 g morčacieho mäsa,
- 2 zemiaky,
- 1 vajce,
- soľ,
- muškátový orech,
- rozmarín,
- 100 g parmezánu,
- 3 strúčiky cesnaku,
- 1 limetku,
- ľadový šalát,
- čakanku,
- balzamový ocot,
- olivový olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame