Ingrediencie
- 200 g zelenej fazuľky,
- 3 PL medu,
- 100 g kokosových lupienkov,
- 300 g kuracích pŕs,
- sójová omáčka,
- ďumbier,
- cesnak,
- olivový olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Medové prsia s fazuľkou
Mäso nakrájame na rezance. Do panvice dáme med spolu so sójovou omáčkou, nakrájaným ďumbierom a cesnakom. Krátko opražíme, pridáme mäso a dusíme domäkka. V druhej panvici na olivovom oleji opečieme fazuľové struky, podlejeme troškou vody a dochutíme medom a kokosovými lupienkami. Podávame s mäsom.
Šéfkuchár: Viktor Horjan | Recept z epizódy: 21. 10. 2012
Ingrediencie
- 200 g zelenej fazuľky,
- 3 PL medu,
- 100 g kokosových lupienkov,
- 300 g kuracích pŕs,
- sójová omáčka,
- ďumbier,
- cesnak,
- olivový olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame