Maruškine rezne - Tajomstvo mojej kuchyne

Maruškine rezne

Maspoma

Mäso nakrájame na hrubšie rezance, ktoré vložíme do väčšej misky, osolíme, okoreníme, dochutíme Dobrotou, pridáme sójovú omáčku, žĺtky, lečo, nastrúhaný syr a zmes zahustíme zemiakovým škrobom. Všetko dobre premiešame. Nakoniec vyšľaháme sneh z bielkov a pomaly ho primiešame do zmesi.  Tvarujeme malé rezne a smažíme ich na rozpálenom oleji na panvici.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Zemiaky nakrájame na kocky, uvaríme a scedíme, polejeme rozpustením maslom a posypeme nasekanou pažítkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Zdenka Špaleková | Recept z epizódy: 20. 05. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu