Ingrediencie
- 500 g morčacích pŕs
- 700 ml leča
- 3 PL sójovej omáčky
- 6 PL zemiakového škrobu
- Dobrota
- čierne korenie
- soľ
- 200 g strúhaného syra
- 3 vajcia
- olej
- 2 PL masla
- zemiaky
- pažítka
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Maruškine rezne
Mäso nakrájame na hrubšie rezance, ktoré vložíme do väčšej misky, osolíme, okoreníme, dochutíme Dobrotou, pridáme sójovú omáčku, žĺtky, lečo, nastrúhaný syr a zmes zahustíme zemiakovým škrobom. Všetko dobre premiešame. Nakoniec vyšľaháme sneh z bielkov a pomaly ho primiešame do zmesi. Tvarujeme malé rezne a smažíme ich na rozpálenom oleji na panvici.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Zemiaky nakrájame na kocky, uvaríme a scedíme, polejeme rozpustením maslom a posypeme nasekanou pažítkou.
Šéfkuchár: Zdenka Špaleková | Recept z epizódy: 20. 05. 2018
Ingrediencie
- 500 g morčacích pŕs
- 700 ml leča
- 3 PL sójovej omáčky
- 6 PL zemiakového škrobu
- Dobrota
- čierne korenie
- soľ
- 200 g strúhaného syra
- 3 vajcia
- olej
- 2 PL masla
- zemiaky
- pažítka
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame