Kuracie prsia v medovo kôprovej omáčke - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie prsia v medovo kôprovej omáčke

Maspoma

Uvarenú repu a zemiaky nakrájame na kolieska . Na dno pekáča dáme trošku oleja, poukladáme repu a zemiaky, pokvapkáme olejom, osolíme a pečieme v rúre cca 15-20 min.

Na panvicu dáme olej a orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme 2 PL medu, sladkú smotanu, kôpor a omáčku zredukujeme. Kuracie prsia osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme na panvici. Hotové zalejeme omáčkou a podávame s upečenými zemiakmi a cviklou.

Avokádový šalát: Do celého vajíčka vmiešame citrónovú šťavu, pomaly pridávame olej a šľaháme, pokiaľ nám nevznikne hustá majonéza. Osolíme. Avokádo nakrájame, pridáme nakrájané kyslé uhorky, kôpor a zmiešame s majonézou. Podávame na opečenej bagete.

Maspoma

Šéfkuchár: Michal Slanička | Recept z epizódy: 01. 03. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu