Ingrediencie
- na prsia a marinádu:
- 4 kuracie prsia
- špajle
- na marinádu:
- 125 ml whisky
- 4 PL kečupu
- 2 PL oleja
- 2 PL sójovej omáčky
- 1 PL vínneho octu
- 1 PL sladkej čili omáčky
- 2 strúčiky cesnaku
- oregano
- soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kuracie prsia na grile
Kuracie prsia nakrájame na pásiky, vložíme do marinády a necháme odležať minimálne 1-2 hodiny. Špajdle namočíme vo vode, aby pri grilovaní nezhoreli. Prsia napichujeme vlnovito na špajdľu a ugrilujeme.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 15. 09. 2019
Ingrediencie
- na prsia a marinádu:
- 4 kuracie prsia
- špajle
- na marinádu:
- 125 ml whisky
- 4 PL kečupu
- 2 PL oleja
- 2 PL sójovej omáčky
- 1 PL vínneho octu
- 1 PL sladkej čili omáčky
- 2 strúčiky cesnaku
- oregano
- soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame