Ingrediencie
- 4 kuracie prsia,
- malá biela fazuľka s čiernym okom,
- 3 KL paradajkového pretlaku,
- 8 KL zaváraných paradajok Pomodoro,
- biela ryža,
- ½ cibule,
- 1 KL soli,
- 1 KL Dobroty,
- 1 KL pálivej papriky,
- 1 KL sušeného cesnaku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kuracie prsia á la Seto
Kuracie prsia varíme v osolenej vode asi 40 minút a potom ich vypražíme na horúcom oleji. V hrnci zohrejeme olej, pridáme pretlak, paradajky Pomodoro a pohár vývaru z mäsa. Redukujeme a potom pridáme soľ, Dobrotu, sušený cesnak a štipľavú papriku .
Potom do omáčky pridáme vyprážane kúsky kuracieho mäsa a na záver nahrubo nakrájanú cibuľu – varíme len chvíľku, aby cibuľa zostala chrumkavá.
Do osolenej vody dáme variť bielu fazuľu, asi po 45 minútach, keď do polovice zmäkne, pridáme ryžu a varíme spolu až kým všetko nezmäkne. Podávame kuracie prsia s omáčkou a fazuľovou ryžou.
Šéfkuchár: Seto | Recept z epizódy: 16. 02. 2014
Ingrediencie
- 4 kuracie prsia,
- malá biela fazuľka s čiernym okom,
- 3 KL paradajkového pretlaku,
- 8 KL zaváraných paradajok Pomodoro,
- biela ryža,
- ½ cibule,
- 1 KL soli,
- 1 KL Dobroty,
- 1 KL pálivej papriky,
- 1 KL sušeného cesnaku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame