Kuracie prsia á la Seto - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie prsia á la Seto

Maspoma

Kuracie prsia varíme v osolenej vode asi 40 minút a potom ich vypražíme na horúcom oleji. V hrnci zohrejeme olej, pridáme pretlak, paradajky Pomodoro a pohár vývaru z mäsa. Redukujeme a potom pridáme soľ, Dobrotu, sušený cesnak a štipľavú papriku .

Potom do omáčky pridáme vyprážane kúsky kuracieho mäsa a na záver nahrubo nakrájanú cibuľu – varíme len chvíľku, aby cibuľa zostala chrumkavá.

Do osolenej vody dáme variť bielu fazuľu, asi po 45 minútach, keď do polovice zmäkne, pridáme ryžu a varíme spolu až kým všetko nezmäkne. Podávame kuracie prsia s omáčkou a fazuľovou ryžou.

Maspoma

Šéfkuchár: Seto | Recept z epizódy: 16. 02. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu